Rezervare

Pentru a rezerva petrecerea la data si in intervalul dorit se va achita un avans de minim 30%. Garantam restituirea avansului daca suntem anuntati despre anularea petrecerii cu minim 5 zile inainte de data programata pentru petrecere. Confirmarea numarului de persoane se face cu 2 zile inainte de petrecere, telefonic sau pe adresa de e-mail.

In cazul in care sunt mai putine persoane decat cele confirmate se va plati pentru numarul de persoane confirmate. In cazul in care sunt mai multi copii decat cei confirmati se va plati pentru toti copiii participanti la petrecere.

Accesul cu bauturi si produse alimentare din exterior este permis, dar cu acordul administratorului, cu exceptia tortului care trebuie sa fie insotit de certificat de conformitate.

Petrecerile dureaza 3 ore, pentru prelungire se achita o taxa de 50 ron / jumatate de ora, in functie de disponibilitatea spatiului.

Orice serviciu suplimentar adus din afara locului de joaca, trebuie aprobat de catre administrator.

Toti parintii si copii trebuie sa cunoasca /citeasca regulamentul locului de joaca care este afisat la intrare in spatiul de joaca.