Servicii

La 101 Dalmatieni, pe langa voie buna, gasiti tot ce va doriti pentru o petrecere: un loc de joaca spatios, muzica, mancare/ bauturi pentru copii si parinti, animatori, baloane si confetti.

Locul de joaca dispune de structuri gonflabile simple, cu tobogan, cu obstacole sau panou de catarat, trambulina , multifunctional pentru fotbal, air-hochey, billiard , jucarii diverse potrivite copiilor cu varsta de pana la 8 ani.

Cei 101 Dalmatieni organizeaza pentru cei mici petreceri tematice cu personaje de poveste, printi si printese, super-eroi, magicieni si clovni. Pentru parinti avem internet wireless gratuit, mini cafenea etc.

Petrecerile se pot organiza intre orele 11.00 – 14.00, 17.00 – 20.00 (in functie de cerere, orarul pentru petreceri se poate modifica fara a afecta insa rezervarile deja existente).

Petreceri in incinta locului de joaca

loc de joaca sibiu

Organizam petreceri pentru toate evenimentele din viata copiilor: zi de nastere, onomastica, serbare scolara , carnaval, sau orice alt tip de moment important care merita sarbatorit.

detalii

Inchirieri tobogane gonflabile

loc de joaca sibiu

Organizam petreceri tematice pentru copii la domiciliu, in gradinite, sau in companii .Echipa 101 Dalmatieni va vine in intampinare prin flexibilitate si idei personalizate in functie de dorintele si asteptarile dumneavoastra, astfel incat orice propunere veti avea va fi discutata si analizata cu cea mai mare seriozitate pentru a lua impreuna cea mai buna decizie.

Noi si animatorii nostri profesionisti va garantam o petrecere minunata în care veti retrai alaturi de cei mici, momentele copilariei.

detalii

Animatori

animatori loc de joaca sibiu

Locul de joaca va ofera animatori si personaje din povesti si filme pentru copii (Elsa, Alba ca Zapada, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frumoasa Adormita, Bufon, Spiderman, Batman, Pirat, Clown, Printesa, Rapunzel, Cenusareasa, Jasmine, Peter Pan, TinkerBell, Scufita Rosie, Piraterita, Print, Scooby Doo) la petrecerile pentru copii organizate in spatiul nostru.

Animatorii pentru copii vin cu jocuri, concursuri, programe tematice de petrecere, picture pe fata, modelare de baloane , multa veselie si chef de distractie.

detalii

Pentru evenimentele organizate de catre gradinite/scoli/cluburi(serbari,carnavale, zile de joaca mai speciale etc) tarifele se ofera la cerere.

Pentru inchirierea spatiului pentru cursuri, dansuri sau alte activitati ce se desfasoara pe parcursul mai multor zile, saptamani, luni , tarifele se ofera la cerere.